Waardetransport bestellen

U kunt in uw Cash Portal waardetransporten aanvragen. Transporten die 2 of meer werkdagen van tevoren worden aangevraagd, vallen onder het normale tarief. Voor transporten de volgende dag, geldt een hore spoedtarief. Een bestelling voor de volgende dag, moet vóór 15.00 uur bij ons binnen zijn.

1. Ga naar de Cash Portal op www.g4s.nl/cashportal en log in met uw gegevens.
  2. Klik op de knop ›Geld ophalen‹
  3. Heeft u meerdere locaties? Selecteer dan de locatie waar u transport voor wilt plannen, met de knop ›selecteer‹.
  4. U ziet uw locatiegegevens. Scroll naar beneden en klik in de kalender op een beschikbare dag waarop u een transport wilt inplannen. Als u op de informatie ›i‹ klikt dan ziet u een toelichting op de gebruikte kleuren in de kalender. Wilt u een transport aanvragen voor de volgende dag? Zorg dan dat u voor 15.00u uw aanvraag doet.
  5. Bevestig uw aanvraag.
  6. De bevestiging van het transport verschijnt.