Bestelling door medewerker(s) goedkeuren

Heeft u bij uw medewerker(s) in uw Cash Portal ›Gebruik ordervalidatie‹ aangevinkt? Dan kunt u voor deze gebruikers de waardetransport- en wisselgeldbestellingen controleren, voordat deze worden uitgevoerd.

1. Ga naar de Cash Portal op www.g4s.nl/cashportal en log in met uw gegevens.
  2. Klik in de menubalk bovenaan op ›Validatie‹ en kies voor ›Transportorders‹ of voor ›Wisselgeldbestellingen‹.
  3. U kunt bestellingen hier valideren (goedkeuren) of verwijderen.