Wisselgeld bestellen

Wisselgeld bestelt u in uw G4S Cash portal. Wij rekenen 3 werkdagen voor de verwerking van een wisselgeldbestelling. Bestel uw wisselgeld daarom op tijd, of maak een vaste wisselgeldbestelling aan. Zo zit u nooit zonder wisselgeld aan de kassa.

1. Ga naar de Cash Portal op www.g4s.nl/cashportal en log in met uw gegevens.
  2. Klik op de knop ›wisselgeld bestellen‹.
  3. Heeft u meerdere locaties? Selecteer dan de locatie waarvoor u wilt bestellen, met de knop ›selecteer‹.
  4. Vul uw bestelling in. Let op: gebruik steeds ‘tab’ of klik met de muis om in een volgend veld te komen! Klik op ›volgende‹.
    1. NB: Krijgt u een melding dat u geen munten kunt bestellen? Dan hebben wij hierover met u nog geen afspraken gemaakt; neem contact met ons op.
  5. Klik in de kalender op een beschikbare dag waarop u de bestelling wilt ontvangen. De levertijd voor wisselgeld is altijd minimaal drie dagen.
    1. NB: Wilt u een vaste wisselgeldbestelling invoeren? Klik dan rechtsboven op ›nieuwe vaste wisselgeldbestelling‹.
  6. Klik op ›bestelling opslaan‹.
  7. De bevestiging van het transport verschijnt. U kunt uw bestelling uitprinten, opslaan of doorsturen met de knop ›exporteren naar PDF‹, rechts bovenaan.