Annuleren van waardetransporten

Heeft u een gepland waardetransport niet nodig, bijvoorbeeld door vakantie? Dan kunt u dit transport kosteloos annuleren tot 15:00 één werkdag van te voren. Annuleert u het transport later, dan brengen wij een deel van de kosten alsnog in rekening.

Zo annuleert u het geplande waardetransport:

1. Ga naar de Cash Portal op www.g4s.nl/cashportal en log in met uw gegevens.
  2. Klik op de knop ›Geld ophalen‹ om terug te gaan naar de eerdere aanvraag.
  3. Heeft u meerdere locaties? Selecteer dan de locatie waarvoor u het transport wilt annuleren.
  4. U ziet uw locatiegegevens. Scroll naar beneden en klik in de kalender op de dag waarop u het transport heeft ingepland dat u wilt annuleren.
  5. U ziet een overzicht van het transport. Klik rechts boven op de rode knop ›transport verwijderen‹.
  6. U komt terug op de pagina met uw locatieoverzicht. Het transport is verwijderd uit de kalender.

Handleiding Cash Portal (pdf)