Sealbags bestellen

U bestelt nieuwe sealbags in de G4S Cash Portal. Uw sealbags worden bij uw eerstvolgende geplande transport geleverd.

Heeft u de sealbags de volgende dag al nodig? Plan dan vóór 15:00 uur een extra transport voor de dag erop. Aan een extra transport zijn uiteraard kosten verbonden.

1. Ga naar de Cash Portal op www.g4s.nl/cashportal en log in met uw gegevens.
  2. Klik op de knop ›sealbags bestellen‹.
  3. Heeft u meerdere locaties? Selecteer dan de locatie waarvoor u sealpacks wil bestellen, met de knop ›selecteer‹.
  4. Vink de bestelling aan en klik op ›bestelling opslaan‹.
  5. De bevestiging van de bestelling verschijnt.