Zo werkt Safe Express

G4S haalt jouw geld op met een speciale auto voor waardetransport. Deze herken je aan de belettering op de wagen. Onze medewerker heeft een beveiligde geldkoffer bij zich, waar het geld direct in opgeborgen wordt. 

Vóór de overdracht van de cash is het goed om naar het legitimatiebewijs van de waardetransporteur(s) te vragen. Controleer of alle gegevens vermeld staan op de voor- en achterzijde. Ook moet het G4S-logo zichtbaar duidelijk zichtbaar zijn. Check of onze medewerker goed lijkt op zijn/haar foto.

Als je ziet dat het in orde is, dan begeleid je de transporteur naar de plek van de geldoverdracht. Voor ieders veiligheid is het van belang dat de overdracht snel gaat. Zorg er daarom voor dat de medewerker dicht bij de locatie sticker staat, zodat hij/zij deze kan scannen. Daarna wordt de code op de veiligheidsenvelop gescand en gaat de veiligheidsenvelop in de koffer. Onze medewerker tekent digitaal voor ontvangst, waarna je zelf tekent voor de overdracht. Daarna kan onze medewerker vertrekken.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen