Hoe meld ik mij aan bij G4S?

Je kunt je zeer gemakkelijk aanmelden voor onze diensten via www.g4spay.nl

1. Ga naar www.g4spay.nl
  2. Hou een aantal documenten bij de hand, namelijk je KvK nummer of entiteitsnaam, een scan van ID of paspoort (tekeningsbevoegde) en de inloggegevens van internet bankieren.
  3. Klik vervolgens op start nu. Volg nu alle stappen van de administratieve aanmelding, wat slechts 10 minuten van je tijd vergt.
  4. Op basis van de aanmelding nemen wij contact op met onze operationele afdeling om je vervolgens per e-mail op de hoogte te brengen van de eerste transportdag.
  5. Voorafgaand aan het eerste transport ontvang je een welkomstpakket inclusief de benodigde veiligheidsenveloppen.
  6. Je ontvangt de inloggegevens per mail en per sms van het Cash Portal om o.a. wisselgeld en nieuwe verpakkingsmiddelen te bestellen.
  7. Start dienstverlening.