Wat te doen bij een storing met CAS

Het kan weleens gebeuren dat CAS een biljet uitspuugt. Dat kan betekenen dat het een verfrommeld of vals biljet is.

Geef oude of gescheurde biljetten als wisselgeld terug aan de klant.

Reageert CAS helemaal niet meer? Check dan eerst of er stroom is. Controleer dan ook meteen even of je internetverbinding het wel doet. Dat kun je zien in het menu op de G4S Cash Portal bij ‘status’.

Werkt dit allebei, dan kun je de kluis herstarten via de knop op CAS zelf. Mocht de software van de kluis vastlopen, haal dan de stekker er even uit.

Nog steeds storing? Bel dan gerust onze helpdesk.